Privacyverklaring

Jouw privacy vinden wij belangrijk en we willen daarom dan ook open en transparant zijn over wat we doen met jouw persoonsgegevens. Hieronder kun je ons beleid vinden waarin we zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen hoe jouw gegevens verwerkt en beschermd worden en wat je rechten zijn. Bij dit beleid praten we over verwerking van persoonsgegevens voor zowel bezoekers als klanten.

Wie is de beheerder van jouw persoonsgegevens?

Het bedrijf Villamoo gevestigd aan de Kon. Wilhelminaplein 13, 1062HH te Amsterdam (KvK nummer 66947871) (Btw-identificatienummer: NL002383078B41) is de beheerder van de persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt en is dan ook verantwoordelijk voor jouw persoonsgegevens krachtens het toepasselijke recht inzake gegevensbescherming. Villamoo bepaalt welke van je persoonsgegevens verwerkt worden, waarom en voor hoelang. Dit zal nooit zonder reden plaatsvinden, en we zullen je persoonsgegevens nooit aan derden doorverkopen.

Villamoo verkoopt je gegevens nooit

Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden verkocht worden door Villamoo en zal deze uitsluitend aan
derden ter beschikking stellen indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze
werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw
gegevens te respecteren.

Wat houden persoonsgegevens in en voor welke doeleinden worden ze gebruikt?

Hiermee wordt alle info aangeduid die te herleiden is naar een individu (dit kan direct of indirect), de naam van de persoon hoeft hierbij niet bekend te zijn. Zo woont Persoon X op een bepaald adres, plaatst bestellingen onder klantnummer ABC en woont in Utrecht. Hierbij is niet per se duidelijk wie persoon X is. Andere informatie die verzameld zou kunnen worden zijn e-mailadres, telefoonnummer en cookie ID’s. Wij verwerken deze persoonsgegevens voor:

  • Bezoek aan onze website
  • Gebruik van onze website
  • Het aanmaken en beheren van accounts
  • Verwerking van bestellingen
  • Verwerking van vragen en klachten
  • Optimaliseren van onze marketing uitingen
  • Het optimaal functioneren van de webshop
  • Het verbeteren van deze website

Verwerking van persoonsgegevens door derden

Om jouw ervaring bij Villamoo onvergetelijk te maken hebben wij hulp nodigen van partners die een deel van de diensten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezorgen van je pakketje bij jou thuis. Zolang deze partners jouw persoonsgegevens verwerken in opdracht van Villamoo, gebeurt dit in de rol van verwerker. Om de afspraken die wij met jou hebben met betrekking tot beveiliging, geheimhouding en jouw rechten te waarborgen, zijn deze opgenomen in verwerkingsovereenkomsten die we hebben afgesloten met deze derden/partners.Om je een beeld te geven van dergelijke partners, leggen we hieronder uit wat voor diensten zij ons in ondersteunen.
   Logistieke en operationele: Denk aan pakketbezorgers.
  Marketing: om jouw van relevante advertenties te kunnen voorzien maken wij gebruik van software als Google AdWords.
   Analyses: om het gebruik van onze website te meten en te analyseren maken wij gebruik van software als o.a. Google Analytics.
–   IT: Voor onderhoud, verbetering en beheer van onze shop maken wij gebruik van systemen als WordPress.
–   Verwerking van contactmomenten: behandelen van vragen en het afhandelen van klachten.

Recht op bezwaar
Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je bijvoorbeeld niet dat we deze verwerken voor direct marketing, dan kun je dit aangeven. Dit mag bij onze klantenservice via (info@villamoo.nl).Recht op restrictie
Je hebt als klant het recht om Villamoo te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, maar dat kan alleen in bepaalde omstandigheden. We hebben ze hieronder beschreven.

  • Als jouw bezwaar tegen een verwerking is gebaseerd op een gerechtvaardigd belang, dan zal Villamoo iedere verdere verwerking van persoonsgegevens beperken, mits is geverifieerd dat het belang gerechtvaardigd is.
  • De verwerking van jouw persoonsgegevens heeft onrechtmatig plaatsgevonden en jij wil dat de verwerking van je gegevens wordt beperkt.

Klachtenrecht
Je hebt als klant het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudend orgaan, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens.Recht op intrekken van toestemming
Wanneer je toestemming hebt gegeven voor de verwerking van jouw persoonsgegevens mag je deze toestemming te allen tijde intrekken.

Bewaartermijn

Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening, tenzij wij op grond van wettelijke bepalingen verplicht zijn persoonsgegevens langer te bewaren.

Beveiliging van jouw gegevens

Villamoo heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Villamoo gebruikt deze cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Deze Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser ook zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Villamoo geen cookies ontvangt. Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Villamoo , dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.